Actievoorwaarden

Algemeen

 1. Deze actievoorwaarden (hierna: “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de SnowWorld actie (hierna: de “Actie”), die in samenwerking georganiseerd wordt door SnowWorld Leisure N.V. gevestigd te (2717 AX) Zoetermeer aan de Buytenparklaan 30 (hierna: “SnowWorld”) en PARTNER (hierna: “PARTNER”).
 2. Deelname aan de Actie staat open voor klanten van PARTNER die minimaal 18 jaar zijn (hierna: de “Deelnemer”).
 3. Door deel te nemen aan de Actie verklaart de Deelnemer te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met deze Actievoorwaarden.
 4. De Actie start op 28 januari 2019 en eindigt op 17 maart 2019. (hierna: de “Actieperiode”).

 

De Actie

 1. Bij aankoop van 2 Sportlife producten bij verschillende supermarkten in Nederland ontvangt de deelnemer een mail met hierin een unieke link waarmee de deelnemer eenmalig het tweede Ticket gratis bij aankoop van een 2 uur skipas via de unieke link kan verkrijgen. Deze unieke link ontvangt de deelnemer na het uploaden van de kassabon, met 2 producten van Sportlife, op sportlife.com/snowworld.
 2. Je kunt van 28 januari t/m 17 maart 2019 je kassabon uploaden via sportlife.com/snowworld. Je ontvangt dan een unieke link per e-mail. Via deze unieke link kun je, op de speciale actiesite, een tweede gratis ticket bestellen.
 3. De actie is geldig op alle varianten van Sportlife en bij alle verkooppunten.
 4. De verkoopprijs van het Ticket bedraagt € 32,50 voor twee personen, er wordt geen onderscheid tussen kind of volwassen gemaakt.
 5. Het Ticket is eenmalig geldig voor 2 uur skiën (2 personen) op een dag naar keuze bij SnowWorld Zoetermeer of Landgraaf in de periode van 1 februari t/m 30 september 2019.
 6. Het Ticket is exclusief materiaalhuur.
 7. Het Ticket met unieke barcode is het toegangsbewijs en geeft direct toegang tot de pistes.
 8. De barcode op het Ticket mag niet worden dubbelgevouwen en/of worden beschadigd.
 9. Kijk voor de actuele openingstijden van SnowWorld op snowworld.com.
 10. Een kopie van het Ticket biedt geen toegang tot SnowWorld.
 11. Het Ticket is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en/of elders verkregen entreebewijzen.
 12. Voor deze Actie geldt op=op.
 13. Het Ticket is niet inwisselbaar voor geld, een ander entreebewijs of anderszins.
 14. Het is niet mogelijk het Ticket te annuleren nadat het Ticket is gekocht.
 15. De Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het tijdige gebruik van het Ticket binnen de daarvoor gestelde termijn. Het aankoopbedrag van het Ticket wordt niet geretourneerd.

 

Aansprakelijkheid

 1. Sportlife en/of SnowWorld zijn niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van het Ticket.
 2. Sportlife is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname) aan de Actie.

 

Ongeoorloofd gebruik Ticket

 1. Het Ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 2. SnowWorld en/of Sportlife zijn gerechtigd een Deelnemer van de Actie uit te sluiten wanneer het vermoeden bestaat dat de Deelnemer niet conform deze Actievoorwaarden handelt dan wel zich anderszins op frauduleuze wijze toegang heeft proberen te verschaffen tot deze Actie.